Sneeuwpret in de Stouwe!

Een meisje ligt op een slee en gaat van een heuvel af.

WIERDEN – Het eerste voorproefje van de winter was in januari, maar nu is het tijd voor het echte werk. In de nacht van zaterdag op zondag is er een behoorlijk pak sneeuw gevallen. En dat zorgt voor veel sneeuwpret én mooie plaatjes in de Stouwe. Ondanks code rood zijn gezinnen op pad gegaan met de slee om te genieten van dit heerlijke winterweer. Maar ook honden en hun baasjes vermaken zich prima in de sneeuw, hoewel tussendoor het pad sneeuwvrij gemaakt moet worden. Dankzij koning winter kan de sneeuwpret nog even doorgaan, want ook maandag kan het nog blijven sneeuwen. Daarnaast blijft de temperatuur de komende dagen nog onder het vriespunt.

Een meisje ligt op een slee en gaat van een heuvel af.
Sneeuwduinen bij de Stouwevijver