Brenda viert tienjarig bestaan bruidsboutique

Brenda Hoppen van bruidsboutique Josephine by Brenda bij bloemengalerie Nijzink, die ook een bijdrage levert aan het online prijzenfestival.

WIERDEN / NIJVERDAL – Bruidsboutique Josephine by Brenda bestaat tien jaar en is inmiddels een begrip. “Wat me vooral is bijgebleven van die tien jaar is ontmoetingen met verschillende mensen”, vertelt eigenaresse Brenda Hoppen. “Daarnaast vind ik het ondernemerschap geweldig. Het is een soort flow waarin je zit en waarvan je volop energie krijgt. Je kan de dingen doen zoals je zelf wilt, daar ben je eigen baas over. Ik heb geen moment spijt gehad. Dit jubileum is natuurlijk een mooie mijlpaal, die ik niet ongemerkt voorbij wil laten gaan. Daarom is er een online prijzenfestival waaraan ook Wierdense ondernemers meewerken.”